Esittely
Ottelutilastot
LuPo E1 - Ketterä Valkoinen
2018-2019 - D2-juniorit - E1 Kymi-Saimaa
Klo 12:00 Taavetin jäähalli
13
Tam

Ennakkoinfo


Kopissa klo 11.00 lenkkivarustus päällä. Alkulämpimät ulkona!

Otteluennakko


LuPo E1-junnujen kausi on ollut nousujohteinen ja alkukaudesta ollaan menty paljon eteenpäin. Huomenna Taavettiin saapuu Ketterä, joka kauden ensimmäisissä peleissä näytti LuPolle miten lätkää pelataan. Tässä vaiheessa kautta Ketterä onkin erittäin hyvä mittari siinä, että nähdään onko onko kova harjoittelu tuottanut tulosta ja onko menty pelillisesti asioissa eteenpäin.

Lupo E1 on viime aikoina kulkenut voitosta voittoon, onko juhlat nyt ohi? Tule itse paikan päälle toteamaan miten on!

LuPo vs Ketterä klo 12.00 ja 14.20!

Päivän aikana pelataan myös KooKoo vs Ketterä pelit!

Kahvio Auki!

Tervetuloa!

Otteluraportti


LuPon E1 joukkueen kotipelien sarja jatkui kahdella pelillä Imatran Ketterää vastaan sunnuntaina 13.1.

Ensimmäisen pelin alku lähti liikkeelle vauhdikkaasti ja varsinkin vierasjoukkue lähti kovalla luistelulla peliin. Ajassa 2.57 vierasjoukkue siirtyi johtoon, kun Rasmus Valtonen pääsi katkaisemaan LuPon oman päädyn avauksen ja iski kiekon ohi LuPon Joonatan Salmisen. Tämä osuman jälkeen kotijoukkue sai paremmin pelin juonesta kiinni ja onnistui luomaan muutamia maalipaikkoja vastustajan maalille ja pakotti Ketterän ahtaalle omassa päädyssä. Ajassa 7.43 Ketterän Eemil Kautonen sai kiinnipitämisestä rangaistuksen kotijoukkueen pitkän paineistuksen päätteeksi. Ylivoimalla pelatessaan LuPo pääsikin tasoittamaan, kun Eetu Louhelainen nosti kiekon maalinedustan hässäkän jälkeen ohi Ketterän maalia vartioineen Juho Kuuluvaisen. Ketterä joutui toistuvasti rikkomaan LuPon pelaajia ja kotijoukkue pääsi uudelleen ylivoimalle ajassa 12.55, mutta tällä kertaa Ketterä pääsi kiekonriistoon ja iskemään alivoimaosuman. Ketterä johti maalin jälkeen 1-2. Peli jatkui tasaisissa merkeissä LuPon lievästi painostaessa ja Ketterän keskittyessä vastaiskuihin. Ajassa 23.19 Ketterä onnistui jälleen riistämään kiekon LuPon hyvän hyökkäys päädyn pyörityksen jälkeen ja vierailijat siirtyivät 1-3 johtoon. Tästä LuPo ei enää toipunut ja Ketterä voitti lopulta samoin lukemin. LuPo loi pelissä enemmän maalipaikkoja ja voitti laukaukset, mutta maalintekoa vaivasi tehottomuus.

LuPon tehopisteet: Eetu Louhelainen 1+0, Santeri Lantta 0+1.

Maalivahtien torjunnat: Ketterä Juho Kuuluvainen 18 kertaa ja LuPo Joonatan Salminen 14 kertaa.


Toiseen peliin LuPo lähti selvästi pirteämmin liikkeelle, kuin edelliseen otteluun. LuPo onnistui jäälleen rakentamaan useita maalipaikkoja Ketterän maalille, mutta onni eikä taito eivät olleet taaskaan LuPon puolella. Pelillisesti kotijoukkue hallitsi peliä ja pelasi paremmin joukkueena, kun vierailijan hyökkäykset olivat lähinnä yksin kuskaamista. Vaarallisimmat tilanteet vierailija sai luotua vastahyökkäyksillä, joissa se olikin vaikea pideltävä. Ensimmäiset 20 minuuttia pelattiin maalittomasti, mutta toisen erän ensimmäisessä vaihdossa nähtiin pelin avausosuma. LuPon huolimaton omanpäädyn avaus päätyi suoraan Ketterän Eemeli Kautosen lapaan, eikä tämä erehtynyt ja iski Ketterän 0-1 johtoon. LuPon maalia erinomaisesti läpi ottelun vartioinut Saku Laari oli voimaton tilanteessa. LuPon peli kipsaantui hieman osumasta ja ajassa 25.30 nähtiin keskialueella huolimatonta kiekon liikuttelua ja jälleen Ketterä pääsi rokottamaan LuPon virheestä. Jussu Kuutsuo iski puolittaisesta läpiajosta tilanteeksi 0-2. LuPo sai koottua rivit vielä tämän jälkeen ja aloitti armottoman takaa-ajon, mutta ensimmäistäkin peliä vaivannut tehottomuus jatkui myös tässä toisessa ottelussa. LuPo voitti jälleen laukaukset ja maalipaikat, mutta Ketterän maali oli kuin noiduttu. Vasta ajassa 39.35 LuPon Santeri Lantan onnistui rikkomaan kuparisen ja kaventamaan pelin 1-2 lukemiin. Valitettavasti aika loppui kesken ja Ketterä korjasi tästäkin ottelusta pisteet kotiin lukemin 1-2.

LuPon tehopisteet: Santeri Lantta 1+0.

Maalivahtien torjunnat: Ketterä Juho Kuuluvainen 24 kertaa ja LuPo Saku Laari 19 kertaa.


LuPon valmennus oli tappioista harmissaan, mutta tyytyväinen joukkueen esittämään taisteluun ja peli-ilmeeseen. Molemmat pelit olivat tiukkoja vääntöjä ja vastustaja oli kovin mahdollinen. Pelit ratkesivat lopulta maalinteon tehottomuuteen ja muutamiin pieniin virheisiin, joihin tiukoissa peleissä ei ole varaa. Edessä oleva parin viikon mittainen ottelutauko käytetään kovaan harjoitteluun. Varsinkin maalintekoa on parannettava. Yksittäisistä pelaajista valmentaja Antti Nihtilä nostaa esiin ensimmäistä kertaa isonkentän pelissä pelanneen maalivahti Saku Laarin, joka esiintyi ennakkoluulottomasti ja esitti tukun erinomaisia torjuntoja pelaamassaan pelissä. Seuraavan kerran LuPon E1-juniorit ovat tulessa 3.2. Taavetissa, kun vastaan asettuu SaiPa.

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Tilastot
E1 1 - 3
(1 - 3) ( - ) ( - )
Ketterä Valkoinen
Lisää uutisia
Luumäen Pojat ry
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
Kategoriat