Esittely
Ottelutilastot
LuPo E1 - EPS
2018-2019 - D2-juniorit - Turnaus
Klo 10:00 Taavetti
24
Hel

Otteluennakko


Lupo E1 junioreiden kutsuturnaukseen saapuvat tällä kertaa mittelemään voimiaan isäntien lisäksi EPS (Espoo), KooKoo (Kouvola) ja KY-80 (Hamina).

LuPon pelit klo 10.00, 13.30 ja 16.45!

Turnauksen ohessa kahvio palvelee aamu yhdeksästä iltapäivään asti. Kahviossa tarjolla suolaista ja makeaa. Grillistä makkaraa!

Tuotto Luumäen juniorikiekkoilun hyväksi!

Tervetuloa kannustamaan omat voittoon!

Otteluraportti


LuPon E1 juniorit järjestivät Taavetissa hiihtoloman alkuun neljän joukkueen kutsuturnauksen, johon osallistuivat EPS (Espoo), KooKoo (Kouvola) ja KY-80 (Hamina).


Kotijoukkue sai vastaan ensimmäisessä ottelussa EPS:n, joka oli lähtenyt liikkeelle kovalla joukkueella. Heti pelin alusta alkaen oli nähtävissä, että vastustajan taitotaso oli tällä kaudella kohdatuista joukkueista kovinta tasoa. Vastustajan luistin liikkui ja kiekko kulki pelaajalta toiselle. Vierailija hankkiutui nopeasti johtoon ja ajassa 6.11 se siirtyi jo 0-3 johtoon. Onneksi heti perään ajassa 6.31 LuPon Vili Viskari sai kavennettua pelin 1-3, jonka jälkeen kotijoukkue sai hieman puolustuspeliä paremmin toimimaan, vaikka EPS pitikin pelin hallussaan. Ensimmäisen erän lopussa EPS iski vielä kaksi maalia ja erätauolle lähdettiin vieraiden 1-5 johdossa. Pelin toisessa erässä LuPon puolustus oli hyvässä vireessä, kun kiekollisessa pelissä omalla tasollaan pelannut EPS ei pystynyt tekemään kuin yhden maalin. Pelin lopputulos oli 1-6 vierailijoille, mutta suuri tunnustus on annettava hyvällä asenteella pelanneelle kotijoukkueelle hienosta puolustamisesta.

LuPon tehopisteet: Vili Viskari 1+0, Mico Kanervo 0+1, Nico Hellsten 0+1

Maalivahtien torjunnat: EPS Eetu Virranne 3 kertaa ja LuPo Joonatan Salminen 20 kertaa.


Päivän toisessa pelissä vastaan asettui KY-80. Pelin alku oli murheellinen, kun vierailija siirtyi jo ensimmäisessä vaihdossa 0-1 johtoon. Pelin alkoi muuten tasaisissa merkeissä ja oli hyvin kotijoukkueen hallussa, mutta maalipaikoissa oli ruuti märkää ensimmäisen erän alkupuoliskolla. Hieman pidemmän maalittoman jakson jälkeen aloitettiin maalintekokilpailu, jossa joukkueet tekivät maaleja vuorotahtia. ensimmäisen erän lopussa LuPolle tuli kunnon musta puoliminuuttinen, kun alle 30 sekunnissa vierailijat iskivät kiekon peräti 3 kertaa LuPon verkkoon. Tämä latisti huomattavasti tunnelmaa kotijoukkueen penkillä. Erätauolle lähdettiin tilanteessa 3-6. Toinen erä alkoi vähintäänkin yhtä harmillisissa merkeissä, kun toistamiseen KY-80 onnistui iskemään perättäisissä vaihdoissa kiekon peräti kolmesti kotijoukkueen verkkoon. Tilannetta ei helpottanut se, että LuPo onnistui kertaalleen itsekin maalinteossa. Tilanne oli jo ratkaisevan tuntuisesti tilanteessa 4-9. Käytännössä toisen erän alun maalien jälkeen kotijoukkueen into lopahti ja loppu oli lähinnä pelkkää pelailua. Pelin lopputulos oli lopulta 5-9.

LuPon tehopisteet: Eetu Louhelainen 2+1, Santeri Lantta 2+0, Jimi Siitonen 1+1, Santeri Nihtilä 0+1, Riikka Huuhko 0+1, Samu Kinnunen 0+1

Maalivahtien torjunnat: KY-80 Pyry Matilainen 5, Niklas Salminen 10 ja LuPo Saku Laari 17 kertaa.


Päivän kolmas ja viimeinen peli pelattiin KooKoo:ta vastaan. Pelin ensimmäinen erä meni jälleen selkeästi vierailijoiden tahdissa. Erän puolessa välissä tapahtui jälleen päivän peleille tyypillinen synkkä hetki, kun KooKoo iski kiekon kolmesti LuPon maalin minuutin aikana. 1. erän loputtua tilanne oli KooKoolle 0-6, eikä kotijoukkue saanut peliin viime viikkojen mukaista iloa kaivettua esiin. Toinen erä taisteltiin jälleen hyvin, vaikka pelin voittajasta ei ollut epäselvyyttä. Toinen erä meni vierailijoille 1-2 ja koko ottelu 1-8.


LuPon tehopisteet: Nico Hellsten 1+0, Anton Inna 0+1

Maalivahtien torjunnat: KooKoo Santtu Rihu 8, LuPo Joonatan Salminen 14 ja Saku Laari 12 kertaa.


Pelit olivat selvästi kovimpia pelejä tämän kauden aikana. Vastassa oli kolme kovaa joukkuetta, joissa oli mukana vastustaja seurojen parhaimmistoon kuuluvia pelaajia. Vaikka kotijoukkue ei päässyt juhlimaan tuloksilla, saatiin otteluista kokemusta kovista peleistä. Joukkue tarvitseekin lisää valmiuksia fyysisempään peliin, jossa vastustaja on aktiivinen ja antaa kokoajan painetta kiekolliselle pelaajalle ja kamppailee kiekosta voimakkaasti. Tuloksien taakse katsottuna pelit eivät olleet niin huonoja, miltä luvut näyttävät. Voidaan lähteä positiivisin mielin hiihtolomalle ja kohti uusia koitoksia.

LuPo E1

Kuvat: Viivi Viskari

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Tilastot
E1 1 - 6
(1 - 6) ( - ) ( - )
EPS
Lisää uutisia
Luumäen Pojat ry
«  Elokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
Kategoriat